Cum sa aplici pentru un CSCS card

Ce este CSCS

CSCS este cea mai raspândită schemă de certificare din UK in industria construcțiilor. Cardul dovedește că persoana de pe șantierul de construcție deține calificarea necesară în lucrul care-l îndeplinește. Schema conține o bază de date în care sunt incluși toți munciotorii care au obținut sau au aplicat pentru apărarea calificării in domeniului de construcție.

CSCS este o companie non profit a carui cârmuire o constituie oragnizații patronale și sindicatele care reprezinta industria. 

Cum sa aplic la un CSCS card?


Dacă doriţi să aplicaţi pentru obţinerea cardului CSCS, sunt două moduri principale pentru a face asta: unul pentru persoane fizice şi altul pentru angajatori.

Tipul cardului pentru care veţi aplica depinde de ocupaţia dumneavoastră. Pe pagina oficiala a CSCS puteți utilizaţi unealta card finder pe  http://cscs.uk.com/cardfinder pentru a afla concret de ce card aveți nevoie Majoritatea cardurilor CSCS vă cer să fiţi înregistrat  sau să atingeţi calificarea corespunzatoare în domeniul construcţiei şi în majoritatea cazurilor, trebuie să aveţi trecut în ultimii 2 ani testul CITB, Sănătate, siguranţă şi în mediu înconjurător, care costă £19.50.

Excepțiile de la această cerinţă pot fi găsite pe site-ul cscs.uk.com/test

Dacă aplicaţi individual pentru obţinerea cardului, cel mai rapid mod este de a ne apela pe numărul 0344994477. Veţi avea nevoie de un debit sau credit card la îndemână pentru a achita taxa de £30.00, în timpul apelului cardul dvs. va fi procesat. 

Dacă doriți să  aplicați pentru card verde de (Labourer) citiți  articolul :

Cum să aplici pentru Labourer Card

Dacă sunteţi un angajator care aplică pentru obţinerea sau reînnoirea cardurilor CSCS în numele angajaţilor, Veţi fi nevoit să completaţi Formularul de Aplicare CSCS pentru angajatori.Acesta poate fi găsit  pe site-ul cscs.uk.com/employer împreună cu detaliile privitor la depunerea în mod electronic. Fiecare card costă £30.00 şi dacă nu aveţi un cont CITB pe care urmează să fiţi facturat, un membru al echipei noastre vă va contacta pentru a prelua plata prin telefon.

Pentru mai multe informaţii privitor la ce tip de card şi cum să aplicaţi, vizitaţi site-ul  CSCS.