Cum sa aplici pentru Laborer card ?

Cerințele pentru a obține un Loborer (card verde) lucrători s-au schimbat.

În prezent pentru a obține un loc de muncă în construcții în UK majoritatea angajatorilor solicită să fii în posesia unui card CSCS

Deținerea unui card de muncă CSCS demonstrează că ați obținut o calificare pe bază de cunoștințe și îndepliniți cerințele privind sănătatea și securitatea la locul de muncă.

Pentru a demonstra cunoștințele în domeniul sănătății și securității pe șantier și a obține cardul de muncă CSCS este necesar să faceți următoarele trei lucruri:

1) Să obțienți o calificare în UK în domeniul sănătații și securității în construcții

2) Să susțineți testul privind sănătatea și securitatea în muncă

3)Să achitați o taxă în valoare de 30 lire

Prima etapă este dovadă a nivelului de calificare corespunzător prin transmitere pe e-mail sau poștă a certificatului vostru ca parte a aplicării.

Există un număr de calificări acceptate pentru cardul de muncă?

Nivelul 1 QCF sau nivelul SC oferit pentru sănătatea și securitatea în construcții sînt doar două in calificările care sînt acceptate.

Lista completă de calificări acceptate o găsiți utilizînd card-finder de pe site-ul CSCS și introducând munca drept ocupație.

Deci pasul următor este testul pentru verificarea cunoștințelor în domeniul sănătății și securității în muncă.

Acesta este un test cu variante multiple la computer care trebuie completat la un centru de testare acreditat. Puteți să vă rezervați online sau prin telefon.

Materiale de revizuire pentru testul pentru verificarea cunoștințelor în domeniul sănătății și securității în muncă pot fi achiziționate online și sînt disponibile într-un număr de formate inclusiv aplicațiile.

Atunci cînd treceți testul rezultatele ne sînt transmise imediat.

Pasul final este achitarea taxei în valoare de 30 de lire.

O puteți face prin cardul de credit sau debit prin telefon sau cec.

Deci odată ce ați trimis dovada privind calificarea testul trecut și plata Dvs a fost procesată vă vom trimite cardul de muncă CSCS prin poștă.

Dacă nu aveți una din calificările enumerate și anterior nu ați fost în posesia unui card puteți aplica pentru un card provizoriu CSCS.

Acesta vă permite să continuați să lucrați în timp ce finisați training-ul pentru calificare, cu toate că va trebui totuși să treceți testul pentru verificarea cunoștințelor în domeniul sănătății și securității în muncă și să achitați taxa în valoare de 30 lire înainte ca să vă fie eliberat cardul provizoriu. Nu uitați să începeți imediat training-ul pentru calificare.

Aceasta deoarece cardul provizoriu este valabil numai timp de 6 ani. Nu se reînnoiește și nu poate fi prelungit. Pentru mai multe informații pentru aplicarea pentru noul card de muncă CSCS accesați site-ul cscs.